Banden montage

Banden zijn één van de belangrijkste onderdelen van de auto, ze zijn immers verantwoordelijk voor het dragen van het gewicht van het voertuig en zijn het contact met de weg. Voor optimale rijeigenschappen is het belangrijk dat u de juiste band onder het juiste voertuig heeft. Hierbij moet ook rekening gehouden worden bij de weersomstandigheden. Autobedrijf wassenaar beschikt over moderne machines en kan ieder merk en type band tegen concurrerende prijzen leveren.
 

Zomerbanden

Zomerbanden oftewel reguliere banden bieden in normale weersomstandigheden de ideale rijeigenschappen. Deze hebben voldoende grip, afvoer van water en een lange levensduur.

Winterbanden

Winterbanden zorgen ervoor dat u tijdens winterse omstandigheden voldoende grip heeft op het wegdek. De winterband is gemaakt van een ander soort rubber samenstelling wat er voor zorgt dat deze zachter blijft bij koudere temperaturen. Daarnaast beschikt het over special lamellen die er voor zorgt dat deze beter ingrijp in de ondergrond. Dit zorgt tijdens winterse omstandigheden voor meer grip en dus een kortere remweg. Winterbanden zijn niet alleen een geruststellend gevoel maar in sommige landen zijn deze bij bepaalde weersomstandigheden verplicht. Mocht u deze niet onder uw auto gemonteerd hebben dan bent u niet verzekerd. Wij leveren winterbanden los, maar kunnen deze ook als complete set met velgen aan u leveren.

All-seaon banden

De All-season band biedt een compromis tussen de winter en zomerband en heeft onder alle weeromstandigheden relatief geschikte eigenschappen. U bent niet met iedere All-season band verzekerd tijdens winterse temperaturen in het buitenland. U herkend de juiste All-season band aan het sneeuwvlok icoon op de zijkant van de band.  

Laat uw banden monteren door Auto Wassenaar

Heeft u nieuwe banden nodig en bent u benieuwt wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op. Hieronder vindt u nog een klein informatief overzicht over de verschillende van verschillende type banden

Zomerbanden


Leverbaar in alle maten


De ideale band voor reguliere weersomstandigheden.

Winterbanden


Leverbaar in alle maten


De ideale band voor winterse weersomstandigheden.


Tijdens winterse omstandigheden verplicht in het buitenland

All-season banden


Leverbaar in alle maten


Compromis tussen de winter en zomerband en heeft onder alle weersomstandigheden relatief geschikte eigenschappen.


Tijdens winterse omstandigheden rechtmatige vervanging van de winterband.

Vragen over uw banden?

Schroom niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.
Ik heb een vraag betreft mijn banden
 
  Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 17 beoordelingen